Jom Share!

Nama Hospital: HOSPITAL TUANKU AZIZAH (HKL) Nama: MUHAMMAD ADYAN NAUFAL BIN MOHAMAD AIZAT BERAT: 2.72KG (NORMAL)

Jom Share!
125 Balas

Nama hospital: HOSPITAL BESAR MELAKA Nama anak:MUHAMMAD FAHIIM ISKANDAR SYAH Berat anak: 2.7 kg(2009) Bersalin normal Nama hospital:HOSPITAL BESAR MELAKA Nama anak:NUR FAQIHAH ADLINA BATRISYIA Berat anak: 3.0 kg(2011) Bersalin normal Nama hospital:HOSPITAL BESAR MELAKA Nama anak:NUR FAQIRAH ADRIANA BATRISYIA Berat anak: 2.6 kg (2013) Bersalin ceaser Nama hospital:HOSPITAL TEMERLOH(HOSHAS) Nama anak:MUHAMMAD FAYYAD MUZAFFAR SYAH Berat anak: 3.35kg (2015) Bersalin ceaser

Nama hospital=hospital serdang Jantina=bby girl Bersalin=normal NICU=sminggu sebab bby ad jngkitan kuman skit dkt paru2..doc bg antibiotik..alhamdillah syukur bby sihat lps tu.. Berat=2.37kg(bby pramatang 34minggu 5hari) Kuning=47hari Alhamdulillah Skrng bby dh nk msuk 3bulan..berat 5.7kg..alhamdulillah sihat😘

Nama Hospital:Hospital kesihatan ibu dan anak Likas Nama:aldrich Berat:2.74kg

Hospital Sultanah Nuur Zahirah Kuala Terengganu.. 1. Nuur Naaila al-Farafisyah binti Mohd Zaki Berat 2.7 kilo (normal) 2. Nuur Zhafira Addariya binti Mohd Zaki Berat 2.65 kilo (normal) 3. Muhammad Waseef Luthfan bin Mohd Zaki Berat 3.50 kilo (vacuum)

1) Muhammad Farhan Eusuff (2008)-2.3kg 2) Muhammad Faris Ezwan (2013)-2.95kg 3) Muhammad Faiz Ezekiel (2015)-3.2kg 4) Muhammad Fairuz Eidlan (2020)-3.33kg Anak 1st sampai 3rd normal xde jahitan,4th emergency ceaser (fetal destress) Semua bersalin di Hospital Besar Melaka 😊😊

4y ago

Sy pun xamalkn ape2 petua tp yg pasti masa meneran kena ikut cara yg betul n jgn angkat punggung ms meneran

Nama Hospital : Hospital Sultanah Aminah (HSA) : Hospital Sultan Ibrahim (HSI) Nama : Muhammad Kusyairi Iman Bin Mohd Fauzee : Muhammad Karl Iman Bin Mohd Fauzee Berat : 4.3kg (Normal) : 2.6kg (Normal)

Muhammad rais ibad Hospital Daerah Dungun 2.5kg Nur izzazi qarirah Hospital Daerah Dungun 2.21kg Muhammad Rifai ibad Hospital Daerah Dungun 2.9kg Muhammad rakin ibad Hospital Kepala Batas 2.7kg Inshaallah yg ke5 ni bersalin kt htaa kuantan

Hospital tengku ampuan rahimah klang selangor... 1.Muhammad Aidid Miqqail - 3.1kg 2.Hanania Firzanah - 2.9kg 3.Muhammad Darwisy Miqqail - 2.95kg 4.Muhammad Aniq Miqqail - 2.925kg 5.Akan hadir bulan 7/2020 ☺️❤️

1. Roopi Medical CENTRE K.L... Darwish iskandar azhar 3.02 kg 2.Hospital Sultanah Bahiyah A.S kedah Arash Naufal azhar 3.66 kg 3. x decide lg nak bersalin mana,due 4/8/20. 😄

Hospital selayang 1. nur aina batrisya binti mohd aqil danish 2.96kg👩🏻 4-1-2012 2.Dhaifullah thabrani bin mohd aqil danish 3.25kg👨🏻24-3-2016 3.coming soon 23,8,2020🤗