Jom Share!

Nama Hospital: HOSPITAL TUANKU AZIZAH (HKL) Nama: MUHAMMAD ADYAN NAUFAL BIN MOHAMAD AIZAT BERAT: 2.72KG (NORMAL)

Jom Share!
125 Balas

HOSPITAL AMPANG 1.MUHAMMAD FURQAN 2.50KG(NORMAL) 2013 2.MUHAMMAD FARISH 3.01KG(NORMAL) 2015 3.MUHAMMAD FARIHIN 2.75KG(NORMAL) 2017 4.MUHAMMAD FAIZIN 3.50KG(NORMAL) 2019

4y ago

Wahh semua laki 🤩

Nama hospital : Hospital Tengku Ampuan Rahimah ( HTAR) Nama Anak : Muhd Farish Fadzil Nur Raisya Hazura Berat : 2.2kg 2.8kg

4y ago

Saya tak tau macam mane nak cakap.. Huhu.. Masa bersalin anak pertama.. Memang ok sgt layanan nurse2.. Dia punye risaukan kita yg sakit nak beranak nie.. Macam dia risaukan anak dorg.. Yg mase bersalin second lak.. Time masuk kat daftar belah bawah je.. Dah takde org.. Kita tgh sakit sgt nie.. 1 nurse pun takde.. Tekan loceng berkali2 tak kuar nursenya.. Sampai kena panggil doktor kat belah luar utk tlg pangilkan nurse kat dalam.. Tu baru kat bwah.. Kat labour lak.. Dorang tinggalkan saya yg nak beranak nie.. Sementara tu dorang pergi handle kes orang lain..anak saya nak keluar dah nie.. Dorang tak bagi teran.. Tak taulah ape nasib saya beranak yg second nie.. Agak teruk sikit rase..

Ahmad abid wafiy 3.0kg hospital melaka.. Aishah umairah 2.9 kg hospital melaka.. Dhiya qairina 2.69 kg hospital Pantai air keroh, khayla qaisara 2.82 kg hospital pntai air keroh

4y ago

Bersalin hospital melaka ok tk?

Hospital raja permaisuri bainun (ipoh perak) 1.nur amni zhafirah (08.05.2018) berat 3.1kg 2.muhammad aimar zharif (21.12.2019) berat 3.58kg (Semua bersalin normal)

Hospital :Hospital University kebangsaan Malaysia, Bandar tun razak, kuala lumpur Nama :sharifah nur izzaty qaisara Berat :2.26kg (normal) 37 week 4 day

HOSPITAL SG BULOH NAMA.RAISYA RAMADHANI BERAT.3,64KG SCRA CZER SKRG DAH 3TAHUN IN SYA ALLAH TGGU ADIK PULAK DOAKAN SMGA KANDUNGAN SYA MMBESAR NGAN SHAT

Alamak sama pulak namanya Nama hospital : hospital serdang Nama anak : Muhammad adyan naufal Abdul Hakim Berat smasa lahir : 2.39kg

Hospital Sultanah Bahiyah 1. Muhammad ammar zafran 3.02kg 2. Nor izzatul elyza 2.98kg 3. Nor izzara eliya 2.82kg 4. Insyallah hujung April ni

1)hosp umum sarawak nama anak: najdah binti johari berat: 3.34 2)hosp sultan ismail johor nama anak: lubna binti johari berat 3.95

Hospital tuanku azizah Mohamad Shafiy Azfarr Bin Mohamad Albarr 2.1kg (baby prem) now Alhamdulilah baby dah sebulan lebih 😊