Jom kongsikan nama bayi anda!

Nama anak ni mesti ada yang ambil masa yang lama sangat kan nak pilih🤭 Tapi bila dah dapat satu nama yang kita nak tu rasa macam seronok sangat kan nak panggil bayi kita nanti🥰 Jom kongsikan nama bayi anda di bawah👇 Dan siapa yang pilih ya nama bayi anda, ibu atau ayah ya😏

Jom kongsikan nama bayi anda!
624 Balas

Nur Muhammad. Insipirasi zikir Nur Muhammad. Nur Insyirah Raisha Insyirah = kelapangan hati / surah al-insyirah Raisha = kecantikan Dedua ni nama anak syurg kami. Sekarang saya hamil yang ketiga. Mohon doakan sy dpermudahkan urusan bersalin oktober 2021 ni ya. Terima Kasih. Aminnyarabbalamin.