Jom kongsikan nama bayi anda!

Nama anak ni mesti ada yang ambil masa yang lama sangat kan nak pilih🤭 Tapi bila dah dapat satu nama yang kita nak tu rasa macam seronok sangat kan nak panggil bayi kita nanti🥰 Jom kongsikan nama bayi anda di bawah👇 Dan siapa yang pilih ya nama bayi anda, ibu atau ayah ya😏

Jom kongsikan nama bayi anda!
624 Balas

julia hana..nma ex suami..first lover dia.haha qistina sophia...sophia nma tok sedara yg jga arwah mak masa dkt wad...

1st baby L : Muhammad Yusuf Aydan 2nd coming soon in shaa Allah..if L: Muhammad Yusuf Abrisam...if P: Nur 'Afwa Assyura

Pertama Muhammad Tuah Elleyzaffran kedua Nurelly Hanania ketiga ni "ELLY" ape lagi nak pakai pun xtau lagi .. any idea

1. Eldiyana arnisha shakira 2. Hamas safiuddin 3. nur azharina 4.tengah mencari igt nak letak (Muhammad Amnan Wafiy)

Nama saya aniq zaryan 5bulan , aniq nama dari ddy zaryan nama dari mmy.. 7hari baru complete nama saya 😆

Muhammad Anas Ziqri.. Dari dlm perut, panggil anas..wlpn masa tu belum tau jantina..gerak hati seorg ayah tu kuat..

Tengku Alisha Mikayla . Ibu yang pilih . Abah okay jaa mana2 asalkan dia nak nama keturunan dia jugak kat depan 😆

Rizqah Afifah pilihan saya dan suami setuju tanpa bantahan kerana maksud namanya cukup indah dari maksud islam❤️

🌹Muhammad Naqib Auji (12thn)🌹 🌹 Muhammad Naufal Atiq (8thn) 🌹 🌹Medina Nisa Aurelia Elzahra (2bln)🌹

muhammad aizu radzil muhammad aizu redzal Nour rania Elaira muhammad izzue ridzhan Nour Ammara Elzaura keenam on the way

4y ago

Daniel haikal Daniel aqil hakimi Daniel akif darwisy Putri balqis damia Khalif harraz mikail khalish harraz adrian