Jom kongsikan nama bayi anda!

Nama anak ni mesti ada yang ambil masa yang lama sangat kan nak pilih🤭 Tapi bila dah dapat satu nama yang kita nak tu rasa macam seronok sangat kan nak panggil bayi kita nanti🥰 Jom kongsikan nama bayi anda di bawah👇 Dan siapa yang pilih ya nama bayi anda, ibu atau ayah ya😏

Jom kongsikan nama bayi anda!
624 Balas

Danial Aqeef (2y 10m) Sarah Iman (2m 12d) Mommy pilih nama tapi kena dapat approval dari daddy diorang dulu 😅

Nurul asyikin Mohammad naqiuddin haikal Muhammad naqiuddin danish Muhammad naqiuddin daniel Muhammad adam firdaus

Muhammad Ariff Dzulfiqar Bin Muhammad Ikhwan yg brmkasud nama nabi yang bijaksana pedang rasulullah...pilih sama2

Nur Aisyah Haziqah . ♥️ Husb pilih sebab dia suka sangat nama aisyah . Anak first memng teringin girl 🤭

anak first RAISYA MIKAYLA.. onthwy anak kedua ni kalau lelaki RAFEEQ MALEEQ.. kalau perempuan RAYNA MARISSA 🤗

Si Manja saya nama Nur Adelia. Pilihan suami saya adalah Dahlia. Tapi kami sepakat menamakan nya Nur Adelia 🙂

muhammad fazly ashary muhammad fauzy ashary muhammad fadly ashary Doakan saya anak no 4 ni girl ye..6w baru😘

Ali Wafi = Ali (Kemuliaan) Wafi (Kesetiaan, kesempurnaan) Aileen Tihani = Aileen (Ketinggian) Tihani (Bahagia)

1st:Aqmar Danial 17 Tahun 2nd:Saidatina Nafisah 12 Tahun No 3:Insyaa allah november 2020 👶🏻😘

1.NURUL AIN 2.NURUL FARISHA 3.NURUL EMYLIA 4.NUR DAMIA 5.MOHD ALI DURRANI 6.MOHD NASRI 7.MOHD NAFIS 8.NORRAZIRA

4y ago

Banyak nye anak tak susah nk jaga?????☹