Jom kongsikan nama bayi anda!

Nama anak ni mesti ada yang ambil masa yang lama sangat kan nak pilih🤭 Tapi bila dah dapat satu nama yang kita nak tu rasa macam seronok sangat kan nak panggil bayi kita nanti🥰 Jom kongsikan nama bayi anda di bawah👇 Dan siapa yang pilih ya nama bayi anda, ibu atau ayah ya😏

Jom kongsikan nama bayi anda!
624 Balas

1 : Sarah Hannani 2 : Sayf Issa 3 : InshaAllah bulan November ni kalau girl nak letak "Medina Sofeya" kalau lelaki "Seth Yusuff"

1)muhammad syahmi azib 2)muhammad harith rafiqi 3)nurjannah alia umairah 4)muhammad syahmi ariq mikail 5)tengah mencari lagi😍

1) Sarah Hannani 2) Sofea Malaikha inshaAllah yang ketiga nanti kalau boy nak letak (Seth Yusuff) Kalau girl (Salwa Medinaa)

1 mohammad alfadzrie 3th 2 mohammad alnadzrie (anaksyurga) sekarang tengah mengandung anak ke3 tidk tAu lgi mau letak nama apa

1.Muhammad Harith Iman 2.Muhammad Warith Muslim 3.Muhammad Zarith Amal 4.Nur Aisyah Amani 5.Nur Alya Fatima Yg ke 6..next2 year la🤭

3y ago

Kak kong kah😂..

yg sulung Nur arissa zahra..yg kedua Daniel rayyan..coming soon klo boy Daniel izz rifqi..klo girl nur auliya qaisara😊😊

Kalau boy InsyaAllah nak letak nama Mohamad Zain Soddiq. 🥰 Kalau girl InsyaAllah nak letak nama Siti Az-Zahra Husna. 🥰

ank sy semua sy pilih..yg sulong Syed Muhammad Qhalish uwais..yg no 2 klu girl lh kali sy nk bgi nama Sharifah Qaseh delisya

Kalau lelaki nk buh Muhammad Fateh Fiddin Kalau perempuan nk buh Nur Najla Fathia atau Nur Najla Faida

3y ago

ingat nak buh nama Muhammad Fateh jugak..hehe.. Muhammad fateh Iskandar 😉😉

-1-aina qhumayrah -2-muhammad Aish naufal -3-insyaallah- (p) Aina Mikayla (l)muhmd Ayyash naufal