Jom kongsikan nama bayi anda!

Nama anak ni mesti ada yang ambil masa yang lama sangat kan nak pilih🤭 Tapi bila dah dapat satu nama yang kita nak tu rasa macam seronok sangat kan nak panggil bayi kita nanti🥰 Jom kongsikan nama bayi anda di bawah👇 Dan siapa yang pilih ya nama bayi anda, ibu atau ayah ya😏

Jom kongsikan nama bayi anda!
624 Balas

Rifqi Ali Dzulqarnain Rifqi sbb nk padan ngn nama ayahnya Rifai.. Ali Dzulqarnain sbb family husband semua ade Ali Dzulqarnain sbb sy kagum dgn kehebatan Raja Dzulqarnain dlm surah al Kahfi

kalau laki muhamad amsyar harith -amsyar (mama dia pilih) -muhamad & harith (baba dia pilih) kalau perempuan nur hannah alessya -hannah (mama dia pilih) -nur & alessya (baba dia pilih)

Puteri Farah Alyaa (17 Tahun) Puteri Farah Ariesscha (11 Tahun) Puteri Farah Aqeelah (9 Tahun) Putera Akeef Alif Firdhaus (6 Tahun) Puteri Fatima Al Zahraa (Bakal lahir bln june)

3y ago

Saya ingat saya je yg ade anak hujang umur 19tahun tapi masih nak ade baby lagi rupanya ada kawan laa hehe …

Puteri Nur Umairah Puteri Nur Khadijah harap2.. yang last ni dapat bg nama Putera Nur Muhammad Hidayatullah.. mohon doa dr ibu2 semua.. semoga kali ni dapat seorang Putera sebagai penutup..aaminn

4y ago

Amin insyaAllah. Semoga dipermudahkan segala urusan Dan dilimpahkan rezeki Yang mencukupi. amin🥰

anak pertama Christo Saango ank kedua Chalista Sela (anak syurga) incoming no tiga pula - Caleb Selig @ Catana Skyla moga dipermudahkan segalanya sy mengandung guna rawatan kesuburan

Nur Amalin Dania 13 Nur Amni Dalia 10 Nur Adelia Delisha 6 Nur Aafia Daneen 3 Khairrazqy Hafiy semua nama anak2 sy yg pilih..boy last tu baru 2 bln lebih..KH sbb papanya MKH..🥰

No 1 - Faris Aiman Na'im (tok & ibu pilih) No 2 - Intan Fairuz (tok pilihkan) No 3 - Putri Ayra Mikayla (ibu & abah) In shaa allah coming soon baby girl nie..due date 17/11 nnti 🤗

3y ago

Sya due date 23.11 nie..hehe

sempena huruf pertama nama suami & sya. H - huruf pertama nama suami & R - huruf pertama nama saya.. jadilah Harraz Rifqi Nama Harraz suami pilih.. Rifqi saya yg pilih 🤭

NUR AISYAH MARDIYAH ary baby lahir, sy n suami duk fikir nama n sama2 bg idea nk letak nur aisyah...mardiyah to suami y carikn, sbb A pngkal nma suami n M pngkal nma sy

muhammad taufiq al hakim . ayahnya yg pilih 💃 baby kedua masih dlam perut ,semoga sihat2 dan d permudahkan bersalin nnty . jantina xtahu lagi , masih 11weeks😘

4y ago

alhamdulillah sedap juga Tu. insyaAllah semoga dipermudahkan segala urusan🥰