Jom kongsikan nama bayi anda!

Nama anak ni mesti ada yang ambil masa yang lama sangat kan nak pilih🤭 Tapi bila dah dapat satu nama yang kita nak tu rasa macam seronok sangat kan nak panggil bayi kita nanti🥰 Jom kongsikan nama bayi anda di bawah👇 Dan siapa yang pilih ya nama bayi anda, ibu atau ayah ya😏

Jom kongsikan nama bayi anda!
624 Balas

Nur Aisyah Qistina Nur Izara Aisyah Nur Irdina Aisyah Nur Aisyah Ingat kan penutup aisyah rupanyeee dah 31w skrg menanti melahirkan 😁😁

3y ago

sama sy 4 girl smua 4..last no 5 skrg dah 2 bln lebih boy penutup 😅

Ank sulung nurien ameera Anak ke 2 dyiea areesya Anak ke 3 ieman afeena Anak ke 4 ieffat aqeela Anak bongsu iezra afeeya Kesemua name ank5 saya dan en somi yg pilih..

*IRFAN LUQMAN* Maksudnya: Irfan - Kebijaksanaan, kesyukuran, pengetahuan Luqman - Nama Nabi, bijaksana, jalan yg jelas. Irfan - Abah yg bagi Luqman - Ibu yg bagi

BILQIS QURRATU'AINI BILQIS DURRATUL AMNI. Semua bab nama pilihan ibu, abie serahkan 100% pd ibu.. insyaAllah utk next baby pon ibu dah sediakan nama...😍🤭

1) mohamad nuqman muqri 2) mohamad aqiff ziqri 3) mohamad taufiq rizqi Dlm tummy ni due bln 11..da pilih klau Lelaki - mohamad adeeqa rifqie Perempuan - anggun aurora

4y ago

sedapnya nama nama semua 🥰

Anak pertama Nadia Zahirah Anak kedua mohammad naufal azwar Anak ketiga kalau betul perempuan nak letak naura adellia..kalau lelaki mohammad nafiy zahwan.. 💓

Muhammad Iman Malique Nur Busyra Mikayla Inshaallah coming really soon, Nur Amayra Malayka skrg tgh rasa sakit contraction 😊 Ikut due date 27/08/2021 😘

Y no 3 ni semua suami isi... MUHAMMAD AFFAN SYAZWAN.. AFFAN sbb pak nya Afrizan cari AF jgk... Syazwan tu doc y azankan die... jd suami suh isi nama doc tu...

HASANATUL HUDA Ayah seorang ustaz , dia syorkan nama ni . Dua2 nama ni ada dalam doa . Supaya seluruh umat Islam di dunia sentiasa mendoakannya selalu .

Muhammad Khairul Affan..suami yg pilih..sy cpt tpgaruh..tgk kt tv klu artis tu remy nk letak nma remy..klu artis tu zul aripin nk letak ank nma zul gak..