Sakit Pinggang

Hi Mommies , saya 24 weeks and normal ke skrng tgh fasa sakit pinggang ? Saya baring ke kiri atau kanan sama je . Sakit dia terasa even tgh duduk , berdiri , berjalan . Rasa sakit tu dgn tepi & belakang pinggang 😔😮‍💨 #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

2 Balas

normal sis baby nak membesar jdi dia berat tulang kita bru nak merenggang dan terbiasa dgn besar dan berat baby lapik bntl lmbut dkt belakang tepi punggung jgn dduk tmpt keras stiap dduk sentiasa alas dgn bntl atau kusyen lembut

1y ago

thank you awak 🥰

Normal. Baby membesar. Waktu baring tu, lapik bantal atau maternity pillow di bahagian pinggang. Sangat membantu

1y ago

You are welcome