bahayakah ibu hamil selalu tidur pagi?

nak tye pendapat mommy2..bahayakah selalu tido pagi..? bg effect kt baby ke..?#curiousmom

10 Balas

Hai. mommy . Normal macam tu dear . saya dulu time pregnant first baby , asyikkk tido jee . bangun makan, mandi, solat , pastu tido . itu jee kerja saya. actually , saya alahan terukk. saya tak bole masuk dapur langsung dari trimester satu sampai trimester kedua . 😅😅

5y ago

sama² dear ✌

Kita tido sbb nk rest.. Bila ibu rest, tak bg stress kat baby. So, dptkan rehat secukupnya.. Disamping tu, jgn lupa exercise ringan2 dan lakukan aktiviti yg membantu bila bersalin nti.

Mcm sya..mengantuk yg xdpt bawa bincang🤣🤣..lepas tidur 1 atau 2jam bru rasa ada tenaga..yg penting tidur sis..jgn sja 24jam tidur tak buat kerja langsung

Dont.wory sis..in shaa Allah xde effect pape..jnji sis cukup rest..no stress..in shaa Allah smua nya.ok..anyway.take care mommies..njoy ur pregnancy😉✌

5y ago

Most wlcme😉✌

xde bhya apa pn..biasa la time prgnnt ni mmg bdan asyik rsa ngantuk n cpt letih..sy pn slalu smbung tdo smula lpas settle ank p skolah pg2 😂

Wahh..bestnya dapat tidur pagi..saya awal pagi mesti lapar x bole bawa bincang dan mata segar bugar smpi tghari 😂

Xde effect apa2. Tp mak sy selalu pesan dekat sy , masa pregnant jangan kerap tidur nanti susah nak beranak. Haahah.

ok je...sy tido lps subuh smpai 12tghari everyday😂😂😂😂😂 ngantuk xblh bawak bincang

Sy pun selalu tido pagi..hehe.. insha'Allah xde kot

5y ago

hehe..tq mommy🥰

Xde effect.