Cara tidur di awal kehamilan

Nak tya,ada x mommy yg asal baring ke kiri ja atau melaya perut keras dan cramp sikit? Tapi bila baring belah kanan selesa je. Sya cuba nak baring ke kiri sbb bila asyik ke kanan lenguh juga, tapi tu la cramp dia tu adoi smpai x selesa. Ke sya kena tambah bantal?

1 Balas

sy kanan pon kurang selesa. lbih kpd kiri.. skrg ni suami beli bntal bntuk U tu utk support. sblm ni pkai bntal kecik 3. tp tahu la bila tidur tu bntal tu jatuh katil je

3y ago

bila da guna bantal tu selesa x? sya rasa keras sgt perut bila sya cuba baring side yg dia xsuka