sakit ari ari ketika baring belah kiri tapi baring belah kanan selesa sangat

hi mommies, nak tanya..saya dh masuk 18 weeks.. bila saya baring belah kiri terasa cramp dan sakit bahagian ari² kanan.. apa bila baring bahagian kanan xda rasa pulak. sapa sapa pernah laluinya? saya risau

2 Balas

saya pulak terbalik. belah kanan sakit. kiri ok. kdg dua2 sakit. huhu.. tanya org ckp normal. doc ckp baring je macam mana pun janji selesa and x sakit.

Saya pulak selesa baring belah kanan,kalau belah kiri tak selesa.