Baring tak selesa

Ada jugak tak mommy kat sini bila baring rasa tak selesa, kena baring mengiring kiri kanan baru selesa, btw saya baru 9week tapi normal ke? Kadang2 tu tengah tidur malam2 akan terjaga sbb rasa tak selesa kena tidur duduk

4 Balas

normal sis. saya sakit belakang mcm salah urat pun ada. nk letak minyak fikir byk kali. 😅 mmg tidur tak lena, auto tukar posisi tiap masa. hehe

Sama sis.. xleh baring atau ngiring kiri.. kena ngiring kanan mcm mana pon 😂

Sama sis..sy pun 9 minggu..tido malam x selesa asik terjaga.mengiring pun x selesa.

Normal. Baring mengiring ke kiri paling terbaik semasa hamil.