Kenapa ek?

Hai mommy2 semua.. nk tnye la knpe ye Bila saya baring belah kiri ulu hati jadi senak Bila saya baring belah kanan ok pulak baby gerak aktif .. adakah dia lebih selesa belah kanan?

2 Balas

Better tidur baring ke kanan... Lebih selesa dan bagus untuk kesihatan... Dalam Islam pon galakkan macam tu... Sebab jantung kita berada disebelah kiri dada... Bila kita mengiring ke kiri jantung terhimpit, sebab tu kadang rasa tak selesa...

7mo ago

sy pn nak tpkr psl benda ni haha. tp dlm apps ni dia nasihatkn kita tdr ke kiri spy senang nak pam oksigen/drh/etc ke baby 😅 kesimpulannya sy akn tdr ikt dan je kiri ke kanan ke janji selesa

Sama..