30wekk 4day

Nak tnye normal ke klu perut kjp2 mengeras dan setiap kli baby mengeras bawa perut terasa sakit... Tpi sakit tu akan hilang bila baby dh tak mengeras.... Jgn kecam sekedar bertanye... ? dh 30week 4day... Perut sllu rasa sakit mcm ne..

9 Balas

Normal sis..Awl jgak sis dpat rsa perut mengeras..Sy 34w bru bunga² contractions trjdi..Now 36w1d lagi kerap mengeras,n malam² baby aktif smpai xboleh nak tido...

Sy pn due bln 11. Aritu perut kerap sakit & mngeras,,mcm yg awk ckp tula,,sy ingt nk bsalin awal.hahaha rupe2 nye bru perasan yg mlm tu bsama dgn suami..

Saya pun sama sis..perut kadang² mengeras tapi saya start perut mengeras masa 26 week skrg dah 28 week..

Ha ah... Sy pon biase... Awal kehamilan pon dh trase kdg tu...

Eh sama lah .. due bila ? 11/11 eh ?

Sama lah kita mcm ni juga tp bru 28weeks

Ni macam dah sakit contraction ni. Huhuu

5y ago

Sama la, dok rsa jugak nii..

Normal☺️

Saya pon kerap juga mengeras, lagi2 time nk mandi waktu maghrib tu.. skrg dh 30w 5d☺️