Perut mengeras sampai sakit pinggang

Hai ibu² .. saya baru 29weeks tpi perut saya kerap mengeras terasa sampai kepinggang .. anak² sebelum ni tak pernah jadi mcm ni .. bila mengeras tu sakitnya lahai .. tpi sehari dalam 2-3kali je .. takde mcm sakit contraction tu.. ibu² pernah alami mcm saya tak ??

2 Balas

Better g hosptl or ckp ngn nurse mse checkup, sy pon same mslh mcm sis, check kat kk, doc ckp trus g hosptl, doc hosptl detect kencing kotor n gbs,, so sy on antibiotic 5hari

Better jumpa doktor untuk pemeriksaan. Sebab sakit perut tangkap pinggang.