Pergerakan baby

Nak tnye normal ke kita tak rasa baby menendang lagi , first baby dah 20 minggu , atau pun sye tak perasan dia tendang yaa 😂

6 Balas

Saya 22 weeks pun tak rasa lagi baby kicking. Mungkin sebab lemak tebal 🤣 tapi doktor ada cakap jugak, biasa nya kalau pertama kali preggy, mmg susah nak rasa dia tendang sebab kita tak pernah rasa kan and tak tahu cemana rasanya 🤣

first pregnancy agak lewat sikit rasa tendang.. nt dalam 2-3 minggu lagi mungkin akan rasa.

normal..mcm sy dlu pun around 20weeks and above br rs bby bergerak dan menendang😉✌🏻

normal pd sy sy baby first 21w bru rasa.baby ke2 16w dh rasa.baby ke3 ni 20w bru rasa.

klu scan baby okay, normal je trutama baby first. 23-25 minggu cmtu insyaallah rsa..

sy pon 20w lebih belum rasa sgt. kdg2 je mcm rasa ada gelembung. tapi tak selalu.

1y ago

Rasa gelembung tu mcm mne eh 😂 sbb kdg2 ada rasa mcm mencucuk tapi kdg2 je rasa