Baby Kurang Menendang

Hi mommiess, normal ke kalau baby kurang menendang bila dah masuk 36 week keatas? Baby gerak2 & tumbuk/siku okay je tapi dah kurang menendang, kadang satu hari tu berapa kali je dia tendang kuat. Rindu nak rasa tendangan dia yang kuat tu 😂

2 Balas

Ruang mkin sempit blh jdi punca bby dh kurng kick bila dh hujung2 ni..tp sis pntau la .,klau rasa pelik sgt baik pi hospital je check

2w ago

ye sis maybe boleh jadi sebab ruang. sebab dia selalu je gerak2 and tumbuk/siku slow. cuma tendang kuat tu dah jarang.