Baby kurang bergerak

Hi mommies. Kandungan sy dah 23 weeks. Masa 20-21 weeks baby sangat aktif siap tendang tendang. Tapi sy perasan lately ni baby kurang bergerak. Tendang pun kurang. Tapi sesekali ada pergerakan kecil. Perkara biasa ke mommies?

6 Balas

dia dah makin mbesar,gerakan dia berbeza dah.mumy jgn risau ya.makin mbesar,gerakan dia jadi lebih kpd berombak kat perut,perut kadang sebelah meninggi,rasa dia sedu semakin kuat,selamat enjoy the moment ya momy

Sama dengan saya.. masuk 23wks, baby x aktif masa 20-22wks.. harap2 ok la semuanya, hujung bulan ni baru ada appointment doc..

sama mcm sy... dri 18-19 week bby bgerak.. msuk 20 week kurang gerak. normal ke ye ? 😅

Sama la saya, dh 23w jadi kurang rasa, kdgn2 je rasa gerakan halus bwh perut

samala 🤭 tapi saya kacau kacau juga dia kalau kurang gerak. risau hahahah

Ya biasa.