Pergerakan baby

Dah 2 weeks+ tak rasa baby tendang langsung . Cuma rasa die mengeras je tu pon sekali je sehari kadang2 . Sebelum ni masa baby 5 bulan lebih kemain dia aktif sgt2 . Normal ke ye ? Risau sgt , ade tak momies yg berpengalaman ttg baby yg tak menendang ni . Share plisss

2 Balas

lamanya sis. kalau xde lgsg pelik juga. jmpa doktor la sis. da 5bulan+ sepatutnya ada walaupon slow atau xkerap. kalau xde lgsg 2hari pon saya da g scan terus, 2minggu lama sgt

dh start catat kt carta gerakan baby ke?kalu dh start spttnya dpt rasa gerakan baby hari²