First Baby 27 weeks

Hello mommy,tumpang tnya normal ke klau bby suka sgt tendang2 perut klu mommy baru tlelap kejap dia tendang tpi klu tdk tidur dia tak menendang..masa nak tidur mesti dia nak tendang smpi mommy pun x ckup tidur 😅

5 Balas

normal . saya tengah rasa sekarang. malam saya paksakan diri ni tidur jugak walaupun pinggang nak lenguh macam nak patah🥲 malam baby aktif sampai tak boleh tidur. suruhlah si somi urutkan kejap kt bahagian pinggang

Normal, masa duduk diam dia la plg aktif. Nk2 masa tidur. If kita jalan2 ke buat kerja ap dia diam je. Mcm duduk dlm buai gitu. Dia tidur je.

Saya pun macam tu. Time mengantuk tula baby aktif betul. Lagi2 saya baring terlentang. Lagi kuat dia tendang 😂

Bayi suka klau kita time baring

normal je tu