first pregnancy

nak tnye, normal ke kalau baru 7 weeks tapi tkde loya, pening and muntah muntah? sblm ni ada jugak loya and muntah, dh msuk 6 weeks hingga 7 weeks dh tkde alahan. tapi check upt positive lgi. risau jugak sbb first time😅

23 Balas

normal sis. syukur xde morningsick sgt. klu sy pregnant ank first je kuat morningsick 😅 anak ke2 - ke4 langsung xde tanda2 morningsick ☺️

normal sis. sy dri first prgnant, smpai skrang sdah 27week xda alahan apa2. asal bby shat shja dah syukur. xda alahan xsmsti bby x shat

Saya first and second pregnancy cuma demam di awal kehamilan. Lain2 alahan xde. Alhamdulillah

saya dah 22minggu tak pernah muntal dan loya.. sekarang je kerap pening bila naik kereta..

nikmat siss..sy alhan smpai brat drop..spnjg prgnt brt x naik dr 10 kg bbnding bby 1st.

sama la dgn sy Sis..7 weeks dh...xde loya2 bagai...cuma kadang2 mulut rasa pahit..

saya dah 10w xde alahan, cume breast jela rasa bengkak2 n perut rasa cramp2🤗

Normal sis.. sy dh masuk 5 bulan x de loya , muntah sbb suami yg rasa hihih

Normal. Sy dri frst tau preg smpai 4 bln x de alahan..

baik sis g scan doc. sebab risau juga