Pedih Ulu Hati

Nak tnye mommy's la..normal ke kndungan dh masuk 4 bln akan rasa pedih ulu hati...Saya rasa pedih dri lps srpn pagi td...??

15 Balas

Normal. Sy kena sekali je aritu.. Tp dua hari jgklah baru ok.. Sampai skrg xde dah.. Hopefuly xkena dah sbb mmg xselesa.. Sy mnum air byk je n tido mcm duduk tu haa 😅

Sy dah rasa..hti2..kdg2 simpton darah tggi bolh jd jgk pedih ulu hati.. Skung sy 34 week darah tggi..😫😫x trun2..

Normal sis.. sy pon tnye doc.. dia cakap baby da membesar.. dia tekan ulu hati.. doc cakap gaviscon leh makan..

5y ago

Oo..ok👌

Saya pon macam tu jgak pedih ulu hati setiap kali kenyang 😅

Normal ja sis.. kna mkn ikut time seblm dtg pedih ulu hati tu.

Normal. Sy kalau x tahan ambil gaviscon pink

Sy pon merasainya skrg. Tp sekejap2 je rasa dia

5y ago

Same la..kjp2..nk kte mkn pedas x pulak pg td..

Normal. Mkn kena slow2 ddk sndar

Normal

Normal, makin besar perut, makin pedih ulu hati saya rasa. Kadang tak tahu nak buat apa.