Pedih ulu hati

Hi mommy's..sya bru masuk 8 weeks..tp kerap sngt pedih ulu hati..tak tahan rasa nk nangis..ada tak tips blh kurangkn rasa pedih ni?

3 Balas

Elakkan makanan, minuman, dan aktiviti yg boleh jd trigger pedih ulu hati. Cara saya, kunyah dan minum perlahan, makan kerap dgn kuantiti sedikit, elakkan makan pedas dan manis. Brisk walking.

11mo ago

Sama-sama

Makan gaviscon sis. Doctor o&g kata selamat untuk pregnancy. Saya pun sama juga.