Alahan tghari

Nak tnye ada sape2 MCM sy alahan tghari je mual muntah skali je. kdg..tu 2hari xde muntah MCM selang seli.. sy baru 7week first scan mse 4week5day doc nmpk ada cyst skali dlm 2cm cntu..penah keguguran 2kali boleh tak spe2 share MCM mne penjagaan dan sy juga pesakit hypertoiroid mkn ubat..

10 Balas

sya penah ada cyst 4 cm jugak masa awal kandungan. pastu sya x de minum susu,elak Makanan tenusu, sya Makan sup sayur peria. bila cek next appointment,cyst dah xde. hilang sndiri

1y ago

klau ade cyst dr bg ubat ke? mcmne blh hilang sndri...dlu sblum preggy ade p brurut nk org tue kata sy ade cyst tp kecik je..nt blh hilang sndri ke...sy tgh preggy tp blum scan kt klinik lg...risau pla psl cyst nie sbb ade kta blh ganggu kandungan