Xboleh telan ubat

As salam sume..slmt tghari. Sy preggy 9w skng ni..tgh alahan, xblh mkn sgt..krg slera mkn. Lps tu kne tln mcm2 ubat. Folik asid..obimin..antbiotik..ubt loya..supplement. Yg kcik ok la..blh tln lg, yg beso2 tu..mmang xlps tekak sy ni. Klau blh, sy nk krg kn muntah..sbb nnti kuo blk ape yg dimakan tu. Dh la ssh nk msuk mkanan. Nnti mkn ubt..muntah blk, kuo sume zat2 tu. Buntu dh sy..xtau nk buat mcm mne lg. Ade sape2 yg b'pengalaman mcm sy x?

1 Balas

Pergi kk.. Bgtw nurse nk tukar ubat.. Klau awk xserasi dgn ubat tu.. Ataupun suggestion lain, masa telan ubat tu minum air fresh oren utk hilangkn loya ubt tu

5y ago

Bkn ubt xserasi..tp sy xblh nk tln ubt. Yg kecik2 ok la..klau yg beso jd nk muntah😥