Folic acid

Salam semua. Sy hamil 10 weeks. Sy alami alahan mual muntah. Pagi td sy breakfast bihun sikit. Then sy telan ubat folic acid. Lepas dlm 5-6 mnit cmtu sy muntah. Sy tak pasti ubat tu keluar atau tak. So perlu ke telan lg sebiji folic acid utk harini? Sy rsau ubat tu dh kluar skali masa muntah. Maaf ya ?

1 Balas

kalau rasa selalu muntah2 pagi, elok makan ubat tu sebelum tdur

4y ago

Ohyeke. Sy baru tukar timing. Sblm ni sy telan waktu tghari lepas alas prut. Tp skrg sy tukar telan waktu pagi. So hrini sy xperlu telan dh la ye