Ubat Tahan Muntah

Ada tak yg mcm sy.. Bila mkn ubat tahan muntah tu, asyk rasa mengantok je. Mengantok yg xleh bawak bncang. Bangun utk solat je.. Lepas tu tido balik. Kalau mkn apa2, mmg xmuntah dah.. Tp rasa xselesa perut. Mcm nk muntah tp xnk kluar... Sy mkn skali je, pastu xmkn dah. Lain mcm kuat ubat tu...

8 Balas

Patutla g keje asyik mengantuk je.. Smpaikn drive pun xfokus. Xnk dh la mkn ubt tu pasni..

sy ambik ubat pening ngn mntah, mngantuk spnjang masa, xselesa jugak rasa letih sgtt..

Saya pernah mkn jugak & mmg ngantuk tapi alhamdulillah dpt kerja sbb tak loya muntah

Ubat muntah yg doktor bg kt awk tu nama pe??? Sy ad bnyk jgk ubat muntah

4y ago

Sy lupa dah 😅... Dpt time alahan teruk hr tu. Ntah ke mana sy letak ubat tu.

Sama la saya pon ngntk jgk..pelik jgk mkn ubt tu rse nk tdo jr..

Jadi ke.klu saya mkn ubat pening muntah x jadi...tpi x ngantuk

sbb ubat tu utk bg kita rehat and tk rasa nak muntah..

Memang ubat tu effect dia mengantuk pun..

4y ago

Oh.. mkn bila perlu je. Kalau xtahan sgt asek muntah2 nonstop smpai xda tenaga baru makan.