ubat zincofer

nak tnya ubat yg ni ptt makan selepas makan ke sebelum makan

ubat zincofer
31 Balas

Mana2 pun boleh. Klu kata mntah lps mkn ubat tu, ambil lps mkn. Klu ok, ambillah sblm mkn. And yes, better ambil dgn oren juice tanpa gula. Hb pun akn jd cntk. Dulu sy, minum air kosong mkn ubat and mkn buah and mkn bagai bnda, hb tetap turun. Lps tu, msk 3rd trimester ada misi lain ajr, minum dgn sunquick, hb terus naik cntk. Misi asal sy xde nasihat pun mcm tu. Bengong. Sy smp kna ambil iron tablet. Hari2 mengadap sembelit berjam2 sblm misi lain tu nasihat