first pregnancy

Nak tnya saya bt upt test dah 2x dan result +ve Pastu saya try guna app ni n dan saya dpt tahu baru 4week4day...pahtu nak tnya mommy2 apa perlu bt lepas tu?sama ad pergi scan untuk sahkan kehamilan ke ?xpyah pergi lagi ke?pahtu klau nk check doc kena g kerajaan ke swasta?..pahtu saya sejak tahu pregnant perut sgt sakit mcm senggugut tp lebih sakit pd senggugut, adalah tu normal?maaf la bnyak sebab pertama kali..

2 Balas

Saya Masa check upt pstif.sendiri check.pastu xpuas ati.gi klnik swasta nak knfem Kan balik.dok amik urine test pstif n scan baby Bru 5 weeks.nampak kantung je baby blom nmpak.dok repeat lgi dalam Masa sebulan.lepas sebulan repeat scan swasta baru nmpak janin,trus dok soh refer klnik kerajaan n buka buku pink.

5y ago

Sama sy pon. Lepas upt trus g klinik. Padahal dah 2 upt tu.. Hehe