Keputihan

Hi, nak tnya normal ke kalau ada keputihan masa 6 weeks. Risau jgk ni.

2 Balas

Sy pn ada. Lepas cuci dengan daun sirih dah kurang sikit. Kalau teruk sis kena bagitahu doktor, risau ada infection

5y ago

Yke tapi tak teruk sangat. Yang pasti setiap hari mesti ada sikit. Tak pergi check up pun lg. Huhu

banyak.ke? keputihan normal sebenarnya cuma dia boleh jd infekction kalau keputihan berbau and berwarna

5y ago

Tak banyak. Sikit je tp dalam sehari mesti ada. Pelik jgk. Sejak pregnant ni plak ada keputihan.