normal ke kalau 7weeks ada keputihan/berwarna coklat

nak tnya mommy semua , sy dh 7week ni masih normal ke kalau ada keputihan .. sbelum ni tkdk keputihan .. keputihannya ada bercmpur dgn something warna coklat gitu ? sy ingtkn dtg period balik .. tp terpikir jgk mestilah tak sbb sikit jerr dlm stgh jari

2 Balas

saya sebelum ni mcm puan..di klinik saya kena ambil sampel keputihan. better pegi cek swasta dulu. kalau dah 7 weeks suppose boleh nampak kantung dah. Biasa ada threatened misscariage, dr akan bagi ubat kuat rahim

dah scan?