Keputihan berketul

Hi sy nk tanya kalau keputihan gbs tu apa ye ? Sy duk tgk org pos kalau keputihan tu gbs, sy tk faham tapi sy risau sbb sy pregnant 31weeks lepastu ada keputihan berketul warna hijau susu mcmtu haritu sekarang dah takde dah cuma keluar keputihan biasa saja , tapi sy nk tnya jgk nurse nnti check up , cumanya sy tk pandai nak tnya benda tu mcmna ? #firstmom #pleasehelp

1 Balas

bgtaw je nurse. nk ambil swab kat bawah sbb ada keputihan hijau..nnt doc amik kan

7mo ago

Baik sis , tq