Ektopik pregnancy

Hi nak tnya klu ektopik doctor akan cuci rahim jg ke? Atau pun remove janin sja?

2 Balas

kalau xsilap ektopik pregnancy ni baby xmsuk rahim. dia melekat luar Rahim. jdnya bahaya.mmg kena buang janin ataupom sekali dgn fallopian tube ikut janin tu menempel dimna

kena operation klau etopic. etopic pregnant luar rahim, tgk pada keadaan. kemungkinan besar tube akan dibuang sekali, klau pecah sgt bhaya pada nyawa awak..