Ektopik pregnancy

Nak tanya sy baru lepas 2mnggu operate ektopik pregncy..agak bila boleh pregnat lagi ye😢😢

2 Balas

selepas Operate ektopik , kita kena berehat 6bulan kan . tapi saya nak tanya . bila boleh bersama suami .. ikut pantang 40hari ke 😅 . saya baru lepas operate ektopik juga . buang tiub kanan . hmm

3y ago

alhamdulillah tahniah sis . Saya kena berehat 6 bulan . macam trauma lepas apa jadi .takut sangat . InsyaaAllah semoga ada rezeki saya lagi nanti

sya pnah etopik,setahun bru sya lekat balik,atas masing2,sy lpas operate tu dh lega sya rncng balik. tp lpas 6bulan kna mkn asid folic untuk subur balik