Ektopik pregnancy

Nak tnye sape2 kt sini prnh lalui pengalaman ektopik x? Ape symptom terawal..

3 Balas

saya sakit bahu sebelah kanan dgn sakit betis beberapa hari.. lepastu ada keluar cecair coklat beberapa hari .. igtkan piriod lepastu 2 hari sakit perut dgn lemau je rasa kepala sbb sakit kepala jugak .. mkn panadol pun mcm xde ape2 kesan ... hr ke 2 x tahan sgt kul 3 pg ajak suami g hosp... baru tau rupenye ektopik .

First start bleeding..Then rasa sakit perut yang amat sgt sampai berguling2 n tangan kaki semua rasa sejuk.. kalau ikut pengalaman sy

2y ago

Rasa mcm sakit perut angin tp sakit sgt2 sampai meringkuk2..xleh nak bgun n lurus bdan..pastu rase berpeluh sejuk n nak pitam

saye takde sakit tapi badan angin sangat cepat penat. bleeding.