Ektopik pregnancy

Ade sesiapa pernah ade pengalaman mengandung lur rahim?Ape yg sepatutnya buat ye #ingintahu

1 Balas

sy takde pengalaman sendiri, tp sy share pengalaman kawan2 sy. 1. kawan sy mengadu sakit perut sangat2, pergi klinik sebab dia pengsan, bawak ke hospital, tak lama tu meninggal sebab kandungan dah pecah dalam perut. 2. lg sorang mengadu sakit perut jugak, bawak ke hospital, dalam perut dah penuh darah, doktor buat operation terus and buang tiub.