Nak tnya sebb pernh alami chemical pregnancy🥺

Assalamualaikum.semua.. saya nak tnya.. kalaw misalnya kita buat upt then negative but lama lepas tu tiba2 naik 2 line tpi kabur dah tak valid kan sebb dh lebih masa kan.. But sya nk tnya..ada tak yg ada pengalamn mcm tu tapi sebenarnya cnfirm mengandung..positif thinking please😁😁 Bru2 ni sya ada check then naik 1 line je..leps tu sya trus buang..tk tggu lama sgt..lpstu sja2 ambik tgok ..tgok2 ada 2 line..tak pasti masa bila dia mncul... Lepas tu check lagi sekali but ikotkan ada 2 line tpi yg lagi satu tu..kabur sgt2....ada tak yg ada pengalamn mcm ni but mengandung..sya risau sebb pernah alami chemical pregnancy🥺🥺.. btw sya bru seminggu lebih after period..sya check sebb rasa bdn lain mcm..tiba2 demam..and perot selalu kejang..then selalu muntah..and xda selera mkan..makann yg sya suka pon jdi tak suka.. And bau mknn like pisang goreng pon busuk bagi sya.perot sya sengal2 like nk sengggut and kdg2 kejang#ingintahu #firstbaby #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Try repeat je upt. Kalau makin terang maksudnya pregnant la tu. Kalau tak maybe hormone kacau je tu. Upt xkan samar2 lama2.. slalunya setiap hari upt makin terang dah.

1y ago

baik sis..thank you🥰

try repeat upt