Test pack double line

Sy nak tnya ne pertama kali guna test pack sbb last period bulan feb 19hb kalau xsilap. Ada sesiapa yg tau?

Test pack double line
5 Balas

wahh tahniah sis...sme la sy last 20hb 2..smpai skg tk period lgi..hrap² check nnti..ad la rzeki..

3y ago

Trima kasih sis.. alhamdulillah kalau btl pregnant.. sbb confused jg xda loya2

positif tu..line terang sgt tu

3y ago

Trima kasih sis..Alhamdulillah kalau btl sbb bingung jg xda loya2 muntah..

tahniah sis . positif ni 😊

3y ago

Terima kasih sis.. alhamdulillah

sama sis😊

3y ago

untuk pengetahuan sis juga,mula2 saya positif pun memang takde loya2..tapi hari ni macam dah nak start dh ni..

tahniah sis

3y ago

Alhamdulillah sis.. sy masi confused sbb sy xda loya2