pregnant test line kabur .

mengandung ka? sebab line atu tu kabur sikit tapi jelas . test kedua pon samaa #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

pregnant test line kabur .
14 Balas

Hai sis, nampak +ve. Nak lagi yakin tunggu sebulan lewat period retest UPT if still +ve double line sama terang boleh pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan.

3y ago

Hi mama.. Positif tu InshaAllah. Bykkn bdoa ye. Moga dipermudahkan pjlnn mengandung. Stat safe & take care both of you ❤️

positif ni sis ku,tahniah ya🤗🤗banyakkan rehat d awal² kehamilan,kgn angkat berat²,jgn stress² dan makan makanan yg berkhasiat,okey😉

tahniah sis ..sy nk tnye klo kite nk kepastian bole ke check perut kite kt klinik sama ada kite preggy atau ta ...mohon bantu

positivee. tunggu lgi seminggu lgi clear laa line tu. 🥰 tahniah

tahniah positif sy dlu pn mcm tu gk,nk kepastian repeat lg smgu

Postive ni InsyaAllah. Tahniah❤️

berapa hari delay period nie sis?

tahniah positif sis☺️

alhamdulilah taniah

taniah dear