GASTRIK TANDA HAMIL??

Nak tnya kalau Gastrik tu tnda hamil ka? sbb 1 mggu ni rasa gastrik ja stiap ptg.. klu malam plaa mcm nak berak ja.. tp klu pg tndas x pla nak berak.. Ada siapa yg tau? nak tau jawapan sbb sya ada kem aktvti lasak dlm 4 hri ni

14 Balas

syazwa - mcm tu laa sayaa sis.. rasaa mcm nak membuang tp pegi tnds xde pun.. smpaikan sayaa jln membongkok dah sbb sakit sngt² ... tu yg pegi klinik cek sbb xtahan sngt dah sakitnyaa.. tp Dr sndri yg ckp adaa gastrik, so sayaa pun xde laa trfkir yg sayaa sbnrnyaa pregyy.. cumaa period sayaa jerr lambt.. tu yg sayaa cek upt tu.. better pegi cek sis.. nak pastikan sakit apaa yg bwatkan sis mcm tu..

1y ago

better pegi klinik cek.. nak pastikan betul² yg sis gastrik or x... myb memang gastrik kot