Bercak darah

Nk tnya sya keluar darah becak dh 6 hri,hri nie keluar bnyk sikit ,semlm sya tes 2 line yg 1 lgi line kelabu mcm byang2 ja,tu tnda tnda hamil ka

5 Balas

sy dlu cmni mngndg smbil kluar drh cm period, Dr pn ingt gugur.tp alhamdulilah dh 3thn da ank

7mo ago

sya keluar darah bercak tu 4 hri nie nmpak bnyk bercak tu bnyk sikit,seblum nie tak pernah mcm nie

if awak +ve pregnant then keluar darah adalah tak normal dear. pergi klinik segera ya

pergi klinik trus la sis sbb upt positif tp ade spotting kn..

Kalau ada bleeding better terus rujuk klinik segera

ap pendapatan hmpa semua tolong jwab sat

7mo ago

klu kuar darah terus gi klinik...bahaya..