GASTRIK TANDA HAMIL??

Nak tnya kalau Gastrik tu tnda hamil ka? sbb 1 mggu ni rasa gastrik ja stiap ptg.. klu malam plaa mcm nak berak ja.. tp klu pg tndas x pla nak berak.. Ada siapa yg tau? nak tau jawapan sbb sya ada kem aktvti lasak dlm 4 hri ni

14 Balas

sayaa mcm tu sis.. perut sakit sngat.. tiap² subuh akan dtgg sakit.. pegi klinik swasta, Dr ckp saya gastrik.. so saya pun eyakan jerr laa.. lg pun asa tu Dr tnyaa juga bilaa last period tp Dr cek, dyaa kataa sayaa kenaa gastrik sedangkan saya xde gastrik pun sblum nie... xlamaa lepas tu, saya lmbt period 8 hri.. then cek upt, Alhamdulillah.. saya pregyy.. sedangkan dah 1 week saya mkn ubat gastrik... tp Alhamdulillah, anak sayaa lahir sihat dan sempurnaa.. kdgg kalau kitaa pregy nie lain² pembawaan.. lagi² yg first mom mcm saA

1y ago

mcm ni laa keadaan sy skrg.. tp sya sd 4kli cek upt... tp -ve😭