pergerakan baby

Hi, nak tnya.. Biasa bby gerak aktif.. Tp hrini dia diam sikit. Gerak pon sgt slow. Nk rsa kna duk diam2.. Blh thu knp ? Jd tkut lh bila dia xaktif mcm biasa...

9 Balas

Berapa weeks. Klmrn nurse pesan bila start kira gerak baby, klu tetiba pergerakan x mcm biasa cth dari jam 9am sampai jm 12pm cuma ada 1 gerak slow. Tunggu lg smpi jam 2pm,klu still slow. Terus p emergancy. X perlu tunggu 12jam.dlm tempoh 12jam mcm2 blh berlaku dlm rahim