keliru...

Nak tny sikit.. sy prgnt 12 week... Dan dah buka buku d klinik swasta tp masa buka buku tu suami x ikut sekali... Skg ni suami ckp nak tukar klinik y byran tak mahal dan klu boleh nak klinik y x perlu kmi suami isteri ambil cuti... Maknanya dia x nak p gov la sbb kena ambil cuti... Sy bingung tak tau nak p review kat mn gov ka swasta... Ada y boleh bg idea mcm mn...

29 Balas

Tak de pun syarat diwajibkan bawa en.somi kat kk gomen. Paling tidak minta surat kawin, kalau ada bagi, kalau takde, dia org tak tanya byk. Skrg nak masuk 26 weeks, dari 1st scan kat klinik swasta then buka buku pink di kk gomen, tak pernah hubs teman. Sebab keja.