hubungan kelamin

Nak tanye if bsama suami tapi tak penah klimaks boleh ke mengandung ye? Suami dah klimaks then tanya bini dah ke belum.. nak sedapkan hati dua2 pihak ckp je dah.. boleh mengandung ke ye?

12 Balas

sy baru tau if isteri xklimaks pn blh mngandung sbb mse awal kahwin dulu my mom ckp 2 2 kne klimaks dlm mase y same bru boleh mngandung.. 😅

2y ago

Saya rasa. Sis boleh membaca. Bab inzal. Kita isteri klimaks tu hak batin kita juga. Antara Nafkah batin dr suami utk kita. Tak fair kalau hanya suami tg mendapatnya ☹️ lagipun kan dah halal. Suami puan hak puan and halal, jadi boleh slow2 talk, kalau segan mcm saya dulu baca je, pastu saya bagi hint ke husband baru dia fhm bahasa.