Buka buku pink

Sebelum buka buku pink dkt kk, kena buat apa dulu ye? Memang kena pergi scan dekat swasta dulu ke? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Sekarang mmg kena scan di luar dlu sbb xnk bg rmai yg menunggu di kk/kd. Dh confirm ada yolk sac, fetus & fetal pole baru call kk/kd buat appointment & tanya sekali dokumen apa yg mereka perlu sbb lain kk/kd, lain dokumen yg di minta.

2y ago

oo ok. tq sudi menjawab😊

Skrg mana2 klinik bole buat buku pink, cth kt kk or klinik swsta kan, tp ikut pada sis masing2 la nk buka buku mana..