Buku Pink KK

sebelum pergi ke KK untuk buka buku pink , kena pergi scan dekat klinik swasta dulu ke ? upt positif & period lewat dh sebulan #firstmom #pleasehelp

4 Balas

kalau saya dulu masa scan anak kedua scan ultrasound kat klinik kesihatan ibu dan anak lepas tu doktor @misi bagitau kat saya buat buku kat klinik kesihatan yang kita pergi masa anak first dulu sebab semua details ada kat sana

Tak perlu. Tapi kalau ada duit lebih, rasa excited plus bimbang, boleh je pegi ☺️

tak perlu sbnr nye sis... kalau nak confirm kan boleh je pergi klinik swastaa....

Tak perlu.