minum air gula

nak tanye, ada ke mommy yg lepas minum air gula rasa pening?? sy minum air gula pg tadi.. lps minum terus rasa pening.. tak tau la kalau sy mmg tak tahan rasa yg terlampau manis or sbb lapar.. ??, lepas tu nk tanya juga.. biasa result kite minum air gula tu kite tau bile ye??

16 Balas

mmg cmtu sis .. tp sy xpening cuma mengantuk tu xboleh bwak bincang 😂😂

Sy mnom pn pning sikit..tp ble result dpt suspek kncing mnis😥😥

Result tahu 1 or 2 mggu kmudian sis...sy lps alhmdullah..

Memang pening. Sbb tu misi suruh duduk2 je lps minum.

Mmg macam tu. Lepas minum kena duduk. Rehat

mmg akan rasa pening..sbb tu nurse akan pesan siap2 jgn kemana2 lepas minum air gula..duduk berehat je..result tu bgantung pd klinik kot..kalo kt pjaya, minum air gula pg tu..ptg tu kkia dah call kalo result sangkut 😊

5y ago

in sha Allah resultnya okay kot..hehe..think +ve mommy 😊