minum air gula 😌

Hi semuaa.. recently sy kena minum air gula.. tapi tulah results nya jadi invalid sebab before minum air gula results 4.3 tapi after minum air gula jadi 3.5 pulak.. sampai nurse & doktor tnya saya ada muntah ke after minum air gula tu.. tp sy x muntah pun.. lepas minum air gula sy balik jap baring sebab rasa pening.. xde makan xde minum.. pastu terpaksa repeat minum air gula lagi.. skrg results tak tau lg... hmmm risau laa...

1 Balas

kalau misi tak call tuh selalunya result okay, selalu kalau sangkut diorg akan call bagitau.